Asiakastarina

Julkaistu 1.3.2024

Lisätilaa Kotivarastosta uuteen kerrostalokotiin

Kun perheemme muutti isosta omakotitalosta pieneen kerrostaloasuntoon, muutos oli kaikin puolin suuri. Erityisesti säilytystilan puute oli ongelma. Meidän uuden asunnon pieni häkkivarasto ei missään tapauksessa olisi riittävä kaikille tavaroillemme.

Tarvitsimme lisätilaa monenlaisille tavaroille: kausivaatteille, vanhoille muistoille ja päivittäiskäyttöön tarkoitetuille tavaroille. Halusimme, että kaikille olisi oma paikkansa ilman, että kotona olisi ahdasta.

Palveleva henkilökunta Kotivarastolla auttoi meitä löytämään juuri sopivan kokoisen tilan tavaroillemme ja saimme kausitavarat pois jaloistamme turvaan.
Mielestäni yhteistyö Kotivaraston kanssa sujui hyvin ja joustavasti. Esimerkiksi varaston kokoa pystyi muuttamaan lähes lennosta ja saimme myös matkan varrella nopeasti vastauksen meitä askarruttaviin kysymyksiin.

On ollut mahtavaa tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa, joka todella haluaa palvella asiakkaitaan. Jos kaipaat lisätilaa, suosittelen soittamaan Kotivarastoon. Siellä autettiin meitä löytämään ratkaisun, johon olemme olleet todella tyytyväisiä. 

Laura K, Vantaa