Varaston vuokraus hinnasto

Varaston vuokraus on Kotivarastosta helppoa: kun tarvitset varastotilaa annamme sinulle yhden selkeän hinnan ja voit aloittaa vuokraamisen minä päivänä haluat.
Laskutus ei ole sidottu kalenterikuukauteen. Maksat siis aloituskuukauden osalta niistä päivistä kun varasto on sinulla käytössä.

Varaston vaihto toiseen ei maksa mitään ja sen voit tehdä joustavasti vapaiden varastojen puitteissa oman aikataulusi mukaan.

Soita meille niin kartoitetaan yhdessä sinulle edullinen ja napakka vaihtoehto, jolloin et joudu  maksamaan hukkaneliöistä etkä vuokran lisäksi mitään muitakaan kuluja.

Mahdolliset tarjoushintamme koskevat aina uusia asiakkaita tai sopimuksia.

Kotivarasto ei veloita vuokran lisäksi mitään muita kuluja.

Hinnat ovat nettohintoja/kuukausi; niihin ei lisätä arvonlisäveroa! Tässä vain osa varastoistamme, kysy myös välikokoja puh. 050-2513. 

1 m² verkkovarasto 39 € 
1 m² umpivarasto 48 €
1.4 m² umpivarasto 49 €
1.5 m² umpivarasto 50 €
2 m² verkkovarasto 56 €
2 m² umpivarasto 74 €
3 m² verkkovarasto 90 €
3 m² umpivarasto Soita!
4 m² verkkovarasto 117 €
4 m² umpivarasto Soita!
5 m² umpivarasto Soita!
6 m² umpivarasto Soita!
7 m² umpivarasto 199 €
10 m² umpivarasto 240 €

 

Tukevat pahvilaatikot

  • Pienet: 43,5 x 31,5 x 25 cm 
    10 kpl 20 €
  • Isot: 59 x 39,5 x 45 cm
    10 kpl 25 €

 

Yleiset vuokraehdot

1. Varaston kunto ja säilytettävät tavarat
Varasto vuokrataan nykyisessä kunnossa ilman sisustusta. Vuokrattavaa tilaa saa käyttää vain kuivan kappaletavaran varastointiin. Suurin sallittu lattiakuorma on 500 kg/m2. Räjähtävien, itsestään syttyvien, ympäristölle tai terveydelle vaaraa tai haittaa aiheuttavien aineiden sekä kaikenlaisten nesteiden säilytys varastossa on kielletty. Tavaroiden säilytys Helsingin Kotivaraston tiloissa muualla kuin vuokratussa tilassa on kielletty. Ampuma-aseiden säilyttäminen tiloissamme on kielletty.

2. Lämpö, valo ja vakuutukset
Lämpö ja valaistus sisältyvät vuokraan. Muusta mahdollisesta sähkön käytöstä on sovittava erikseen. Vuokranantaja ei vastaa säilytettävistä tavaroista vakuutuksella eikä muutenkaan ole vastuussa niistä. Vuokralainen vastaa omaisuutensa vakuuttamisesta ja oven lukitsemisesta.

3. Muutostyöt
Vuokralaisella ei ole oikeutta tehdä rakenteiden muutostöitä. Varasto on palautettava vuokranantajan hallintaan samassa kunnossa, jossa se oli vuokrasopimusta tehtäessä. Seiniin, lattiaan tai kattoon kiinnittäminen ja niiden puhkominen on kiellettyä, esimerkiksi mahdollisten hyllyjen on oltava vapaasti lattialla seisovia. Vuokranantajan edustajalla (esimerkiksi korjaus- tai huoltomies) on oikeus mennä vuokrattuun varastoon kiinteistön hoidon kannalta välttämättömien toimenpiteiden kannalta.

4.1. Määräaikainen vuokrasopimus
Vuokrasopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista. Vuokralaisen tulee tyhjentää ja siivota varastonsa ja poistaa lukko sopimuskauden viimeiseen päivään mennessä. Muutoin sopimus muuttuu kohdan 4.2. mukaiseksi toistaiseksi voimassa olevaksi vuokrasopimukseksi, jonka irtisanomisaika on kolmekymmentä päivää.

4.2. Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus
Mikäli vuokrasopimusta ei irtisanota, jatkuu se aina 30 päivää kerrallaan 30 päivän molemminpuolisella irtisanomisajalla. Vuokrasopimus katsotaan päättyneeksi ja vuokranmaksuvelvollisuus lakanneeksi vasta kun vuokralainen on suorittanut kohdan 4.1. mukaiset toimenpiteet. Reklamoinnit viikon sisällä sopimuksen päättymisestä.

5. Vuokranmaksu, osoitetiedot
Vuokralainen saa tilan haltuunsa allekirjoitettuaan vuokrasopimuksen. Vuokra maksetaan kerran kuukaudessa vuokranantajan osoittamalle tilille laskussa olevaa viitettä käyttäen. Mikäli vuokraa ei makseta sopimuksenmukaisesti, on vuokranantajalla oikeus irtisanoa sopimus lakkaamaan välittömästi, periä kulloinkin voimassa oleva viivästyskorko maksamattomille vuokrille, sekä pidätys- ja realisointioikeus vuokralaisen varastoimiin tavaroihin tämän sopimuksen mukaisten velvoitteiden summaan asti. Osoitteen muuttuessa se tulee ilmoittaa vuokranantajalle yhden viikon kuluessa.

6. Sopimuksen siirtäminen
Vuokralaisella ei ole oikeutta siirtää vuokrasopimusta kolmannelle osapuolelle ilman vuokranantajan kirjallista suostumusta. Vuokranantajalla on oikeus siirtää ja pantata tämä sopimus kolmannelle osapuolelle.

Puistokatu 26

1.5 m² umpivarasto 39 €
2.5 m² umpivarasto 49 €
4 m² umpivarasto 95 €
6 m² umpivarasto 140 €
8 m² umpivarasto 160 €
12 m² umpivarasto 200 €

 

Gneissitie 8

2 m² umpivarasto 60 €
2.5 m² umpivarasto 65 €
3 m² umpivarasto 70 €
3.5 m² umpivarasto 80 €
4 m² umpivarasto 95 €
4.5 m² umpivarasto 105 €
5 m² umpivarasto 120 €
6 m² umpivarasto 140 €
7 m² umpivarasto 150 €
14 m² umpivarasto 240 €
15 m² umpivarasto 250 €
2 m² yläkerta umpivarasto 30 €
2.5 m² yläkerta umpivarasto 35 €
3 m² yläkerta umpivarasto 40 €
3.5 m² yläkerta umpivarasto 45 €
5.5 m² yläkerta umpivarasto 50 €
6 m² yläkerta umpi 55 €