Varaston vuokrausta Helsingissä vuodesta 1993 alkaen.

Kotivarasto tarjoaa edullisen, helpon ja turvallisen tavan varastoida tavaroita joita et tarvitse jatkuvasti. Tavarat ovat aina helposti noudettavissa, pääset autolla halliin sisälle lähelle omaa varastoasi ja loppu hoituu kätevästi käytössä olevilla kärryillä. Tiloissa ei ole hankalia kynnyksiä, portaita tai hissejä. Voit asioida varastollasi joka päivä klo 6–24. 

Aloitimme pienvarastojen vuokrauksen vuonna 1993 Helsingissä Malmilla. Helsingin Kotivarasto Oy on nykyään vanhin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva pienvarastoyritys Suomessa. Kotimainen omistus, pitkä osaaminen alalta sekä omat toimitilat ovat olleet monen asiakkaan peruste valita meidät palvelun tarjoajaksi. Kuulumme itsepalveluvarastojen eurooppalaiseen kattojärjestö FEDESSA:an sekä Pienvarasto Yhdistys ry:hyn. Kotivarasto on edullinen varastoimismuoto, koska vuokraat juuri itsellesi sopivan varaston, ei siis turhia hukkaneliöitä! Veloitamme vain tilasta, muita sivukuluja ei ole. Varaston voit vuokrata niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Irtisanomisaika on 1 kk. Kotivaraston tilat ovat turvallisia, siistejä, hyvin valaistuja ja lämpimiä.

Yrityksille

Kirjanpitoaineiston säilytys
Kausituotteet
Mainos- ja messutuotteet
Konttoritarvikkeet
Työkalut
ym. ym.

Yksityisille

Urheilu- ja vapaa-ajan välineet
Suksiboksit
Huonekalut
Autonrenkaat
Puutarhakalusteet
ym. ym.

Kotivarasto on turvallinen

Kodin tavaroiden varastointi Kotivarastossa on turvallista. Varastoille kulkuoikeuden saavat vain Kotivaraston asiakkaat ja halliin pääsee gsm- verkkoa hyväksikäyttäen joka päivä kello 06-22. Hallissa on videovalvonta. Jokainen varasto on lukittu haltijan omalla riippulukolla, eikä ulkopuolisilla ole pääsyä varastoon.

Kodin tavaroita varastoitaessa voimassa on yleensä vuokralaisen oma kotivakuutus. Vuokralaisen tulee itse huolehtia omaisuutensa vakuuttamisesta ottamalla yhteyttä vakuutusyhtiöön ja varmistaa että hänellä on voimassa oleva kotivakuutus joka kattaa myös Kotivaraston tiloissa säilytettävän omaisuuden vakuuttamisen.

Vuokrausehdot